Wellnesssolar

Services

PROJECT ONTWIKKELING

ONTWIKKELEN VAN COMPLETE PROJECTEN EVENTUEEL INCLUSIEF FINANCIERINGEN

In veel gevallen komen de sommen (business case) voor realisatie van een PV-centrale goed uit maar is er simpelweg geen geld beschikbaar voor de initiele investering. Door slim combineren van subsidie regelingen en verschillende bronnen van financiering maken we deze projecten toch mogelijk. Door een beknopte intake bepalen we of uw project levensvatbaar is. Bij een positieve uitkomst organiseren wij de gehele ontwikkeling van begin tot eind.

 project-finance-1

ONTWERP

END2END ONWERP VAN PV-INSTALLATIES

Het ontwerp van (grotere) PV-installaties is specialistisch werk .Wij zijn goed op de hoogte van alle verschillende beschikbare producten en materialen en werken deze kennis ook continu bij. Wij zetten deze kennis in voor een zo optimaal en veilig ontwerp. Juist ook voor onconventionele projecten weten wij keer op keer een passend, kosten efficient ontwerp neer te zetten.

Wij zijn gewend nauw samen te werken met architecten , technisch adviseurs en constructeurs. Wij leveren onze ontwerpen aan in alle in de sector gebruikelijke formaten en voldoen aan alle van toepassing zijnde certificeringen.

Construction plan tools and blueprint drawings

REALISATIE

WIJ REALISEREN SNEL EN EFFICIENT VOLGENS AFSPRAAK

Ons installatie team kenmerkt zich door kwaliteit in combinatie met flexibiliteit. Afhankelijk van karakteristieken van het project zetten wij de juiste specialisten in.

Wij werken met de beste spelers uit diverse werkgebieden en hebben daarnaast een vast team van specialisten.

Geef een antwoord